News

Telefonie, Wi-Fi 6 netwerk en bekabeling voor nieuwe woonzorgsite

Go back
Telefonie en Wi-Fi voor nieuw woonzorgcentrum

DAVO Group blijft de toon zetten in de zorgsector. OCMW Dendermonde gaat voor hun nieuwe project WZC Baasrode voor een totaalaanpak. De huidige gebouwen beantwoorden niet meer aan de steeds strenger wordende erkenningsvereisten waardoor een grondige aanpak noodzakelijk was.

Hierbij staat DAVO Group in voor:

  • Core- en Fiberswitchen
  • Wi-Fi 6 netwerk
  • Fiber backbone
  • Telefonie

Het aspect waarbij we een totaalplaatje kunnen aanbieden, schept heel wat vertrouwen bij onze klanten. 1 adres, 1 aanspreekpunt, kortom een totaalontzorging.

Het project WZC Baasrode realiseert een volledig nieuwe woonzorgsite voor 126 bewoners en 8 assistentiewoningen. De bestaande gebouwen zijn sterk verouderd en worden vervangen door een complex waar duurzaamheid en huiselijkheid de sleutelwoorden zijn.

Het complex zal uit 4 cocons bestaan die met elkaar verbonden worden door glazen gangen.

Enkele cijfers:

  • Oppervlakte: 6.696 m²
  • Oplevering: 2023

Lees ook: Digitalisering in de zorgsector – wij zorgen dat u mee bent!

Onze referenties


Vraag een demo en we bekijken samen de mogelijkheden

Bij DAVO Group staan wij in voor een uitstekend en veilig bedrijfsnetwerk. Samen met onze oplossingen voor VoIP-telefonie bieden wij u de mogelijkheid om uw dagelijkse werking te optimaliseren en gemakkelijk te laten verlopen.

Wil jij een gratis demo aanvragen voor jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag uw demo aan. Voor meer advies of informatie kan u terecht bij uw accountmanager of telefonisch via 09 245 66 45.

complex Solutions, easy Experiences