Telefonie

Circuit

Unify circuit

Waarom is zakelijke samenwerking en communicatie leuker met Circuit van Unify? Circuit is het Software as a Service (Saas) product van Unify, een virtuele gesloten communicatielus met alle functionaliteiten die u nodig heeft om real-time te kunnen communiceren met uw collega’s en/of relaties.

Een ideale add-on op uw huidige of nieuwe Unify installed base of een onafhankelijk merk telefooncentrale. Tevens kan deze applicatie als een stand allone applicatie gebruikt worden.

Circuit brengt spraak, video, berichten, schermdeling en het delen van documenten samen in één venster, zonder gebruik te maken van verschillende apps en schermen. Dus overzichtelijk!

CIRCUIT – THE BETTER WAY TO WORK

Samen ideeën delen, brainstormen en vervolgens documenten samenstellen. Presentaties, rapporten, plannen delen…. Dit doe je met Circuit – een webbased communicatieplatform van Unify.

Net als bij zoveel andere zaken binnen ICT liggen de antwoorden vandaag de dag in de cloud. Unify neemt hierin het voortouw met Circuit, een online service voor samenwerking binnen teams, overal ter wereld, in elke tijdzone en op elk apparaat.

Getting things done!

Dit product van het jaar 2015 is onafhankelijk van het communicatiemiddel dat u gebruikt. Het werkt op uw mobiele telefoon, laptop, desktop of tablet. De webbrowsers Chrome, Internet Explorer en Firefox ondersteunen de software van Unify, net zoals iPone®, iPad® of Android™.

Waarom is zakelijk samenwerken onder andere leuker met Circuit?

  • Making calls: Zo real life dat het bijna face to face lijkt
  • Screen Sharing: Deel eenvoudig je scherm, een document of een demo
  • Moving Calls: Verplaats middels een swipe uw gesprek van uw pc naar uw mobiele telefoon
  • Snoozing: Snooze uw meldingen, voor een betere concentratie op belangrijkere zaken
  • Searching: Zoek in uw contactpersonen, documenten en emails
  • Box: Deel uw documenten via Box.com
  • Calling Outside: Bel uw relaties, zelfs ook relaties die geen gebruik maken van Circuit
  • Guest Acces: Nodig gasten uit voor bijvoorbeeld een conference call

Nieuwsgierig hoe het in de praktijk werkt?

Meer weten over wat Circuit voor uw organisatie kan betekenen, interesse in een live demo of gratis proef account voor maximaal 100 gebruikers? DAVO Group helpt u graag op weg, bel vandaag nog met één van onze adviseurs +32 9 245 66 45 of bezoek onze contact pagina.

Prijs Circuit

CIRCUIT IS ER VOOR ELK BEDRIJF. OF HET NU GAAT OM EEN KLEIN TEAM DAT DE APPLICATIE WIL GEBRUIKEN OM DE SAMENWERKING TE VERBETEREN OF GROTE ONDERNEMINGEN DIE COMMUNICATIE ALS EEN STRATEGISCHE VEREISTE ZIEN, DEZE APP IS ER VOOR JOU! LAAT JE COMMUNICATIE VLOTTER VERLOPEN DOOR DEZE IN 1 APP TE INTEGREREN.

prijs circuit


Voor de gebruikersvoorwaarden van Circuit klik hier