News

Wij koppelen Microsoft Teams met uw huidige telefooncentrale

Go back

Geen investering in nieuwe telefonie, u behoudt uw huidige telefooncentrale met alle instellingen.

UC Teams is uniek omdat het elke bestaande telefooncentrale koppelt met Microsoft Teams. Uw medewerkers hebben geen last van deze integratie en kunnen meteen verder met hun werk, met dezelfde functionaliteiten als voordien.

Beheer eenvoudig uw telefoongesprekken door de controle te behouden. Niet storen, nummer zoeken, voicemail instellen en delegeren. Alle functies blijven behouden.

UC Teams is er voor iedereen in uw bedrijf

Laat uw medewerkers bellen via Microsoft Teams zoals ze het gewoon zijn. Geen nieuwe werking van callflows, doorschakelen, wachtrijen… U behoudt alle contactpersonen, telefoonnummers waarop uw telefooncentrale is gebaseerd.

Snelle implementatie

Eens de koppeling volledig in orde is, kan u heel snel gebruikers en hun informatie toevoegen aan het portaal. Verbind de personen en zij zijn meteen klaar om uw gebruik te maken van uw telefooncentrale.

Online vergaderingen

Integreer uw Microsoft Teams telefonie met de mogelijkheid om online te vergaderen. Met één druk op de knop start u meteen een vergadering met de juiste persoon. Met meerdere personen in één ruimte? Geen probleem. Wij zorgen voor de nodige randapparatuur om een optimale gebruikservaring te creëren bij online meetings.

Callflow

De gekende callflow van uw bedrijf ondervindt geen invloed van de koppeling. Elke medewerker blijft zijn taak behouden zoals voordien het geval was.

  • Inkomende oproepen beantwoorden en sturen naar de juiste wachtrij, zo komt de klant meteen bij de juiste persoon
  • Callcenter integratie
  • Voicemail overal beschikbaar en vanaf elk apparaat
  • Wachtrijen met aangepaste begroetingen en gerichte customer service
  • Directe routering

 

Wij koppelen uw telefooncentrale

 

Lees ook: UC Teams koppeling

 


Vraag een demo en we bekijken samen de mogelijkheden

Bij DAVO Group staan wij in voor een uitstekend en veilig bedrijfsnetwerk. Samen met onze oplossingen voor VoIP-telefonie bieden wij u de mogelijkheid om uw dagelijkse werking te optimaliseren en gemakkelijk te laten verlopen.

Wil jij een gratis demo aanvragen voor jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag uw demo aan. Voor meer advies of informatie kan u terecht bij uw accountmanager of telefonisch via 09 245 66 45.

complex Solutions, easy Experiences