News

Wij helpen uw klant kennen en begrijpen

Go back

Wij helpen uw retailbusiness groeien! Focus op uw core business en wij zorgen voor de optimale ervaring voor zowel u als uw klant. Speel sneller in op de behoeften van uw klant, altijd en overal bereikbaar en beschik over een sterk en veilig netwerk voor de ultieme connectiviteit.

Netwerk en connectiviteit

 1. Sterk en veilig netwerk: samen met het personeel of andere vestigingen snel inspringen op promoties, schappenplannen of artikelen. Een sterk en veilig netwerk informeert u en uw medewerkers snel en correct.
 2. Firewall: we schermen uw netwerk ook nog eens perfect af voor de buitenwereld. Onze uitermate geschikte firewalls bieden bescherming tegen aanvallen van buitenaf en beschermen al uw gegevens.
 3. Voorkom een onverwachte uitval: en snel netwerk met volledige redundantie zodat u geen schrik hoeft te hebben van een mogelijke uitval. Denk eens na wat dit u effectief kan kosten? Wij zorgen voor een optimale beschikbaarheid.

En wat met de Wi-Fi voor uw klanten?

Wanneer de consument naar de winkel gaat wil die op elk moment en op elke plaats toegang hebben tot een netwerk. Onze Wi-Fi oplossing zorgt er niet alleen voor dat uw klanten hun mobiel toestel steeds kunnen gebruiken, maar dit ook aan de beste snelheid. Op die manier kunt u toegestane data verzamelen als marketingtool voor uw onderneming. Leer uw klant kennen en begrijpen.

Intern communicatienetwerk

We bellen steeds meer met andere vestigingen of met onze collega’s om zo sneller in te spelen op de behoeften van de klant. Wij gebruiken onze connectiviteit als basis voor het telefoonverkeer. Op die manier bent u altijd en overal bereikbaar. Dankzij onze optimale service en dienstverlening geniet u daarbij ook nog eens van aanzienlijk lagere kosten en een superieure kwaliteit.

Een goede customer experience begint met een goede employee experience. Uit onderzoek blijkt dat heel wat medewerkers gefrustreerd raken door oude en gebrekkige technologie. Medewerkers zijn er om de klant te helpen, maar als je wordt tegengehouden door de tools waarmee je werkt, raak je daar ook gedemotiveerd van.

Bezoekersanalyse via Wi-Fi

Een realtime en nauwkeurig inzicht krijgen van de klantenactiviteiten tijdens het bezoek aan de winkel. Het is en blijft een interessant gegeven waarbij retailers gebruik maken van de data om hun customer experience en beleving naar een hoger niveau te tillen.

 • Wanneer komen de meeste bezoekers?
 • Welke gang wordt het meest bezocht?
 • Wat is de perfecte plaats voor onze promotie artikelen?
 • Welke bezetting van personeel heb ik nodig?

Allemaal vragen die u kunnen helpen om uw business te laten groeien. Help uw klanten om de ultieme klantenbeleving te ervaren en laat uw medewerkers genieten van een optimaal werkschema.

Projectmanagement en totaalontzorging

DAVO Group voorziet een totaalpakket aan gerichte oplossingen. Door onze proactieve opvolging en juiste aanpak helpen wij u met de implementatie van de juiste oplossingen die zorgen voor de ultieme ervaring, zowel voor u als voor uw klanten.

“Door het projectmanagement en de totaalontzorging van DAVO Group blijven wij steeds op onze core business focussen.”

Wat kan dit voor u opleveren?

 1. Hogere klantentevredenheid
 2. Meer omzet door het analyseren van uw klanen
 3. Efficiënte medewerkers
 4. Probleemoplossend denken
 5. Kostenbesparend

Zij kozen al voor onze oplossingen

>>> Bekijk de volledige case van AD Delhaize 

 


Vraag een demo en we bekijken samen de mogelijkheden

Bij DAVO Group staan wij in voor een uitstekend en veilig bedrijfsnetwerk. Samen met onze oplossingen voor VoIP-telefonie bieden wij u de mogelijkheid om uw dagelijkse werking te optimaliseren en gemakkelijk te laten verlopen.

Wil jij een gratis demo aanvragen voor jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag uw demo aan. Voor meer advies of informatie kan u terecht bij uw accountmanager of telefonisch via 09 245 66 45.

complex Solutions, easy Experiences