News

Davo Group @ Sophos Discover Event in Monaco

Go back

Afgelopen week zakte Davo Group met een delegatie af naar het Sophos Discover Event in Monaco. Op dit event leerden Davo Group en Sophos elkaar (nog) beter kennen. Sophos stelde enkele nieuwe producten voor en gaf, bij monde van Kris Hagerman (Chief Executive Officer),  Michael Valentine (Senior Vice President) en Dan Schiappa (Senior Vice President and General Manager of Products),  de strategie en doelstellingen voor de komende jaren mee. Dit gebeurde middels een uiteenzetting over de evolutie van cyber threats en hoe Sophos evolueert om deze te bestrijden. Tot slot stelde Sophos zijn nieuwe product roadmap voor aan de hand van de noden op de markt.

Dit event gaf ons meer inzicht in de werking van Sophos, dit zowel op strategisch als technisch vlak. Onze samenwerking met Sophos is een succesverhaal dat zichzelf blijft schrijven. Na deze tweedaagse zijn wij meer dan ooit overtuigd van Sophos als onze partner en kijken wij vol vertrouwen uit naar de toekomst inzake netwerkbeveiliging!

Maakt u zich zorgen omtrent de beveiliging van uw computers en netwerk? Twijfel dan niet langer en kies voor Sophos. U hoeft zich nooit nog zorgen te maken over uw netwerkbeveiliging en hoeft uw virusscanners nooit meer up te daten. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies op maat!