News

DAVO Group als gastspreker op het HR Gala 2019

Go back
HR Gala 2019 - Sport op het werk - BeActive

We waren er met ons team bij op het HR-Gala 2019 in de Ghelamco Arena.

Voor deze 14de editie hadden de organisatoren gekozen voor een sterk vernieuwde setting en een namiddagprogramma ingeleid door een bijzondere vraag “Moeten de werkgevers zich geroepen voelen?”. Men koos immers voor ‘Bewegen’ als thema, dit uiteraard binnen de context van ‘fitter langer aan het werk blijven’. Er waren interessante presentaties in samenwerking met Sport Vlaanderen, AMS en Eddy Annys, Managing Director Randstad Belgium, én Stefan Berth, business consultant bij DAVO Group.

Stefan Berth palmde met zijn natuurlijk charme niet alleen Francesca Vanthielen in, maar ineens het hele publiek. “What you see, is what you get” – geen atleet maar een man die elke dag vecht voor een balans tussen een gezond en fit leven en af en toe eens zondigen. Bij DAVO Group staan geen dure healthy coaches naast onze zij om ons dag in, dag uit te motiveren. Dat doen we zelf!

Zo heeft elke collega wel een specialiteit. Ieder van ons neemt initiatief, geen van ons is specialist maar we delen dezelfde visie. Meer bewegen en gezonder door het leven gaan.