IT & Netwerk

WIFI

wifi ruckus

DRAADLOOS NETWERK LATEN AANLEGGEN VOOR UW BEDRIJF

Wilt u graag een stabiel en snel draadloos netwerk voor uw bedrijf laten aanleggen? Wij weten wat daarbij komt kijken en kunnen alles van A tot Z voor u organiseren waardoor u tijdens het proces volledig wordt ontlast. Wij denken graag mee met onze klanten om tot de beste oplossing voor u op maat te komen, voor de best mogelijke prijs.

WAAROM DAVO GROUP

Er is niets zo frustrerend als een draadloos netwerk dat niet goed functioneert. Als bedrijf wil je natuurlijk dat je bedrijfsprocessen geen gevaar lopen waardoor betrouwbaarheid van het WiFi netwerk van doorslaggevend belang is. Davo Group is een betrouwbare professionele IT organisatie en wel om de volgende redenen:

  • Jarenlange ervaring in het aanleggen en troubleshooten van WIFI netwerken
  • Veel kennis/ hoge knowhow
  • Wij geven gedegen professioneel advies afgestemd op uw behoefte en omgeving
  • Veel toonaangevende (inter)nationale referenties
  • In staat om zowel kleine organisaties als grote multinationals te bedienen

HOE GAAN WE TE WERK?

Als eerste nemen wij met u uw eisen en wensen door om uw behoefte in kaart te brengen. Daarna voeren wij bij u een Wireless dekkingsmeting uit bij u op locatie, met uitvoerige rapportage waarin het de dekking per WIFI-zender duidelijk voor u wordt gevisualiseerd.

Aan de hand van deze uitgevoerde Wireless meting word het aantal access points bepaald en de positie waar deze gemonteerd zouden moeten worden. Als de access points gemonteerd zijn dan gaan we de functionaliteit meten en het Wireless systeem testen en tunen. Als alle tests met een goed resultaat zijn afgerond wordt het Wireless systeem opgeleverd.

Wat kan DAVO Group voor u betekenen in het oplossen van wireless-problemen?

DAVO Group heeft ruime ervaring met wireless-projecten in nieuwbouw, renovatiebouw en uitbreiding van bestaande omgevingen. Zo leggen we complete draadloze bedrijfsnetwerken aan maar bieden we ook industriële Wifi oplossingen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.