IT & Netwerk

Netwerkbeveiliging

sophos

Dankzij de eenvoudige, intuïtieve user interface van Sophos UTM kan u in no-time uw netwerk en gebruikers beschermen tegen cyberaanvallen en lekken, zonder daarbij afbreuk te doen op de snelheid van het netwerk.

Simpel gezegd, houdt slechte data buiten en laat alleen geautoriseerde gebruikers toe tot uw netwerk.

Lees meer over de uitgebreide mogelijkheden van de netwerkbeveilging van Sophos UTM Netwerk Protection in deze datasheet.

Weet u niet 100% zeker of al uw computers wel veilig zijn en hoe het zit met uw netwerk beveiliging? Dan is het zeer verstandig om te kiezen voor de netwerkbeveiliging van Sophos. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over uw netwerk beveiliging en hoeft u uw virusscanners nooit meer te updaten. Neem eens contact met ons op voor meer informatie of een advies op maat.

Netwerkbeveiliging: een all-in-one Protection

Met de netwerkbeveiliging van Sophos heeft u de allernieuwste firewall mogelijkheden die uw bedrijfsnetwerk afschermt van ongewenst bezoek. Sophos gaat nog een stap verder. Zonder extra hardware te installeren kan u uw eigen pakket samenstellen op maat van uw bedrijf met o.a. een volledige webapplicatie firewall, anti-spam voor email, encryptie en DLP.

netwerkbeveiliging

Alle beveiliging die u nodig heeft om gesofisticeerde aanvallen en geavanceerde bedreigingen tegen te houden, terwijl u uw medewerkers steeds toegang kunt verlenen.

netwerkbeveiliging

Met de ingebouwde wireless controller zet je zo een beveiligd draadloos netwerk op. De eenvoudige interface maakt het configureren nog gemakkelijker. De draadloze beveiliging van Sophos is compatibel met een breed gamma van acces points.

netwerkbeveiliging
Uitgebreide bescherming tegen de nieuwste webbedreigingen en krachtige beleidsinstrumenten zorgen ervoor dat uw gebruikers veilig en productief online kunnen werken.

netwerkbeveiliging

Door de e-mail encryptie met DLP en anti-spam is uw netwerk volledig beschermt tegen spam, phishing en gegevensverlies.

netwerkbeveiliging

Bescherm uw webservers en zakelijke toepassingen tegen hackpogingen en biedt een veilige toegang tot externe gebruikers met een reverse proxy-authenticatie.