IT & Netwerk

All-in-one Protection

Met de netwerkbeveiliging van Sophos heeft u de allernieuwste firewall mogelijkheden die uw bedrijfsnetwerk afschermt van ongewenst bezoek. Sophos gaat nog een stap verder. Zonder extra hardware te installeren kan u uw eigen pakket samenstellen op maat van uw bedrijf met o.a. een volledige webapplicatie firewall, anti-spam voor email, encryptie en DLP.

netwerkbeveiliging

Alle beveiliging die u nodig heeft om gesofisticeerde aanvallen en geavanceerde bedreigingen tegen te houden, terwijl u uw medewerkers steeds toegang kunt verlenen.

netwerkbeveiliging

Met de ingebouwde wireless controller zet je zo een beveiligd draadloos netwerk op. De eenvoudige interface maakt het configureren nog gemakkelijker. De draadloze beveiliging van Sophos is compatibel met een breed gamma van acces points.

netwerkbeveiliging
Uitgebreide bescherming tegen de nieuwste webbedreigingen en krachtige beleidsinstrumenten zorgen ervoor dat uw gebruikers veilig en productief online kunnen werken.

netwerkbeveiliging

Door de e-mail encryptie met DLP en anti-spam is uw netwerk volledig beschermt tegen spam, phishing en gegevensverlies.

netwerkbeveiliging

Bescherm uw webservers en zakelijke toepassingen tegen hackpogingen en biedt een veilige toegang tot externe gebruikers met een reverse proxy-authenticatie.