IT & Netwerk

Netwerk

Kloppend hartnetwerk

Het netwerk is het kloppend hart van uw organisatie. Zonder een goed werkend netwerk kunt u simpelweg geen optimaal gebruik maken van uw systemen. Juist door de toegenomen datastromen, is door de opmars van VoIP en de Cloud uw netwerk belangrijker dan ooit.

Beste netwerkoplossing

Wij beoordelen en selecteren regelmatig onze leveranciers en hun producten om de beste productsamenstelling voor onze klanten te bepalen. Onder een goed netwerk worden onder andere kwalitatief goede componenten verstaan. De samenstelling van het netwerk wordt tot stand gebracht door de beste producten te selecteren voor de oplossing. Daarom leveren wij niet enkel de producten van één leverancier! De juiste samenstelling van producten en diensten zorgt voor de beste probleemoplossing en prijs-/kwaliteitsverhouding. Door deze manier van werken kiezen wij voor de meest geschikte en duurzame oplossing, zodat u met een gerust hart kunt ondernemen zonder dat u zich druk hoeft te maken over de beschikbaarheid van uw netwerk.

Netwerkafstemming

Het configureren van het netwerk luistert nauw. Wanneer dit niet goed is gedaan kunt u allerlei problemen ervaren zoals haperende gesprekken, wegvallen van de verbinding met uw servers of Cloud-dienst, trage verbindingen of een combinatie van bovenstaande zaken. Al met al vervelende en ongewenste verschijnselen die te voorkomen zijn.

Hoe lossen wij netwerkproblemen op?

Davo Group hanteert het volgende stappenplan in het oplossen van netwerkproblemen.

  1. Inventarisatie van het probleem on-site
  2. Vaststellen van het probleem middels meting, analyse of reproduceren
  3. Opstellen van een initieel ontwerp/verbeterplan
  4. Inventariseren van aanvullende eisen en wensen van de klant
  5. Combineren van het initiële ontwerp met de wensen en eisen van de klant
  6. Bij akkoord overgang tot projectrealisatie
  7. Oplevering netwerk en voldoen aan afgesproken parameters.

Wat kan Davo Group voor u betekenen in het oplossen van problemen in uw netwerk?

Davo Communications is in staat om u stap voor stap te begeleiden in oplossingstrajecten en in samenwerking met u te komen tot de beste oplossing. Wij zullen u tijdens dit proces volledig ontzorgen en nauw betrokken blijven tijdens de realisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.