Netwerkbekabeling

Glasvezel

Wat houdt glasvezelbekabeling in?
Voor ondernemers is digitale bereikbaarheid steeds belangrijker, de vraag naar grote hoeveelheden breedbandcapaciteit neemt daardoor exponentieel toe. Door de toenemende groei van digitalisering lopen ondernemers het risico dat huidige verbindingen overbelast raken en ontoereikend zijn voor het verrichten van de werkzaamheden. Glasvezel bekabeling is uitermate geschikt voor het overbruggen van grote afstanden zonder kwaliteitsverlies.
Met een glasvezelnetwerk is optimale betrouwbaarheid, maximale snelheid en enorme capaciteit binnen handbereik. Dit stelt ondernemers nu al in staat klaar te staan voor de hoge vraag naar capaciteit die toekomstige ontwikkelingen teweeg zullen brengen.

Glasvezelbekabeling HTC International - Glasvezelcentrale

Netwerkinfrastructuur van A t/m Z
Davo Group is in staat glasvezelnetwerken van A t/m Z gecertificeerd op te leveren en u als klant volledig te ontlasten. Het glasvezelnetwerk kan zowel voor data, telefonie als televisie gebruikt worden.
Davo Group ontlast u door een totaalpakket aan te bieden van:

  1. Ontwerp
  2. Engineering
  3. Projectmanagement
  4. Aanleggen of inblazen bekabeling
  5. (Pre)assembleren
  6. Keuring, meting, onderhoud en certificering
  7. Service

Kwaliteit
Onze capaciteit en ervaring is dusdanig dat wij grotere glasvezelprojecten professioneel zowel indoor als outdoor kunnen uitvoeren. Als bedrijf testen en keuren wij glasvezelinstallaties conform de klantspecificaties, -normen en -standaarden. Onze montageteams bestaan uitsluitend uit gecertificeerde glasvezelmonteurs. Voor de benodigde metingen, zoals OTDR en PMD, beschikken wij over gekalibreerde meetapparatuur en gespecialiseerd personeel om de kwaliteit van de installatie te waarborgen.

Met Davo Group bent u altijd verzekerd van een professioneel betrouwbaar glasvezelnetwerk. Bent u geïnteresseerd in wat Davo Group voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling.