DAVO Group

Happy Customers – Referenties

Woonzorgcentrum Beauprez Residenties

Beauprez referenties

Keywords: Healthcare – WLAN-telefonie

In het splinternieuwe woonzorgcentrum te Geraardsbergen kunnen de bewoners rekenen op een topservice. Vrijheid en actief blijven staan hierbij centraal. Nu meer en meer oudjes online gaan, hoort daarbij ook WIFI.

De acces points worden ook gebruikt voor het draadloos telefoonverkeer. De grote investering in DECT-telefonie en de bijhorende (dure) DECT – antennes wordt hierbij overbodig. Zowel de telefonie als de zorgalarmering verloopt via WLAN handsets.

 

 

Corsendonks Hof

 

Corsendonks Hof referentiesKeywords: Vergaderruimte – XMS Cloud

Het unieke en historische interieur van Corsendonks Hof zorgt voor een extra beleving van de bezoeker. Dit kon op geen enkele manier ontsiert worden door kabels, doch was de aanwezigheid van WIFI een must.

Davo Communications heeft de accespoints zodanig geïnstalleerd zodat geen enkele bezoeker een kabel of acces point kan zien. Enkel op zijn/haar devices.

Door het groot aantal bezoekers kan de gebruiker via de applicatie XMS Cloud de beschikbare bandbreedte per gebruiker gaan beperken. Zo kan iedereen weliswaar zeer comfortabel surfen, zonder dat het algemeen datagebruik van onze klant de pan uit springt.

Het netwerk is zodanig ingericht dat het netwerk na de openingsuren verdwijnt.  Zo zal je ’s nachts Corsendonks Hof niet tussen de mogelijke netwerken kunnen detecteren.

 

Helimo

Helimo referenties

Keywords: Acces point outdoor – XR-520H

Helimo is een Antwerps helikopter bedrijf waar u terecht kan voor allerhande helikoptervluchten, gaande van businesstrips tot luchtdopen, pakjes delivery, sightseeing, fotografie en film.

Davo Communications heeft Helimo voorzien van acces points zowel voor binnen als buiten. Zo kan de piloot vanuit de cockpit snel nog wijzigingen van het vluchtplan ontvangen en doorsturen.

De outdoor acces points zijn bestendig tegen alle weercondities. Ook kunnen bezoekers gebruik maken van het draadloos netwerk van Helimo. Zo ontvangt de bezoeker een unieke code waardoor men toegang krijgt tot het draadloos gastnetwerk, volledig afgescheiden van het beveiligd bedrijfsnetwerk.

 

Destrooper-Olivier

Destrooper Olivier referenties

Keywords: Industrie – logistiek

Niet de datasnelheid , maar de betrouwbaarheid en redundantie is belangrijk bij WiFi voor het magazijn en de productiehallen van Destrooper-Olivier. Stilstand omdat de scanners niet werken door uitval van een acces point is onacceptabel. Met de Xirrus oplossing worden processen sneller verwerkt en is het aantal aan menselijke fouten aanzienlijk verminderd. Dit door het proces te automatiseren en allerhande papieren administratie uit te sluiten.

Door de foutenmarge bijna helemaal uit te sluiten, is hun investering al terugverdiend. Van een ROI gesproken.

 

Oude Abdij

Oude Abdij referenties

Keywords: Wifi huur evenement – gasttoegang

Door een seminarie met een groot aantal deelnemers, voldeed het huidige netwerk even niet om alle bezoekers online te laten werken. Om alle kamers en seminarieruimtes van WIFI te voorzien was de installatie van enkele acces points vereist. Een grote investering voor een eenmalig event.

Huren was de perfecte oplossing. Davo Communications stond in voor het plaatsen van de acces points op de juiste plaatsen, het configureren van het netwerk en de gasten konden tijdens hun opleidingsweek met al hun devices connecteren met het www. Een professioneel tijdelijk netwerk waar de klant het omkijken naar heeft.