DAVO Group

DAVO Group

Team Davo

DAVO Group is een ICT bedrijf met persoonlijkheid, een bedrijf met poer, ontstaan uit een onweerstaanbare drive van Kenneth Remue (voormalig service engineer bij Siemens Enterprise Communications) om uit te groeien tot de beste van de markt.

We werken mét jou, niet voor jou.

Wij zijn de experts. Dat is waar. Maar elke KMO heeft zijn eigen communicatiestructuur, daarom horen we graag hoe u alles ziet. Vanaf het eerste verkoopgesprek betrekken wij u bij het hele proces  en verwerken na elke fase uw feedback. Duidelijke communicatie kan er alleen maar voor zorgen dat aan het einde van de rit elke partij 100% tevreden is.

De cijfers spreken voor zich.

Klanten

Omzet

Medewerkers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAVO Group draait volop door flexibele en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in hun eigen specialisatie. Iedereen is enthousiast en dat is aanstekelijk. Met de juiste persoon op de juiste plek en wederzijdse betrokkenheid tussen het bedrijf en de medewerkers, komt iedereen tot zijn recht. Geen overbodige managementlagen en geen bureaucratie bij ons! Tevreden medewerkers die hard werken en met z’n allen een fantastisch product en service weten neer te zetten. Dat is de kracht van ons team. Samen sterk!

En hoe goed het ook gaat, we blijven open en leergierig om DAVO Group steeds weer naar een hoger niveau te tillen.

Op de Facebookpagina van DAVO Group tonen we met trots onze gelukkige medewerkers en hun werk. Neem zeker een kijkje en proef van onze ongedwongen bedrijfscultuur.