News

We versterken ons team met 2 nieuwe collega’s!

Go back
nieuwe collega's

Mirko start bij ons als Telecom Engineer. Hij zal als nieuw lid van het engineer-team de rol vervullen van volwaardig installateur van onze telefooncentrales en applicaties.  Ook het opzetten van datanetwerken, ondersteuning van de klant bij de installatie in de vorm van een training behoren tot zijn takenpakket. Alles om voor u de optimale service te bieden.  In zijn vrije tijd is Mirko een echte sportenthousiast. Zijn favoriete sporten zijn trailrunning en badminton.

Ook interesse om te werken als Telecom Engineer? Klik op de aangeduide link om onze openstaande vacatures te bekijken.

Gregor werd al vanaf het eerste jaar van zijn opleiding voorbereid op zijn stage van het derde jaar. Hij start bij ons als stagiair Digitale Marketing. Zijn enthousiasme en spontaniteit spraken ons meteen aan aangezien dit overeenstemt met onze bedrijfsfilosofie. Wij zijn gedreven en werken hard voor onze klanten maar hebben ook enorm veel plezier in wat we doen. Iets dat voor ons van onschatbare waarde is. Ook initiatief nemen is iets dat wij hoog in het vaandel dragen. In zijn vrije tijd speelt hij graag voetbal.

De toevoeging van 2 nieuwe collega’s aan ons team zien we als een eerste stap richting onze uitbreiding die binnenkort plaatsvindt. Meer info omtrent de uitbreiding volgt nog. We kijken er alvast naar uit.

nieuwe collega