News

Doe mee aan de Grote Voka OndernemingsQuiz

Go back
Davo VOKA Quiz

De Grote Voka OndernemingsQuiz ging 16 april officieel van start. Met het initiatief plaatst Voka het Vlaamse bedrijfsleven in de kijker. Als ondernemingsorganisatie wil Voka hiermee aandacht vestigen op bekende en onbekende ondernemingen die vaak tot de wereldtop behoren in hun segment. “Veel mensen passeren dagelijks tientallen bedrijven, maar veelal weten we niet wat achter de muren allemaal wordt gerealiseerd”, aldus Hans Maertens. “Met de Voka Ondernemers Quiz willen we hier verandering in brengen. Door mee te doen aan de quiz komen de deelnemers heel wat te weten over onze ondernemingen.”

Davo Communications in de kijker

Wie langs “de Loop” en de Poortakkerstraat in Sint-Denijs-Westrem passeert, kan zo een grote banner zien hangen. Onze grijze gevel kon best wel wat kleur gebruiken. Want achter deze gevel zijn er zo’n 18 enthousiaste medewerkers constant in de weer om de telefonie en het bedrijfsnetwerk bij onze klanten draaiende en up to date te houden.

Davo Communications in 2019

Vandaag bellen net geen 500 bedrijven van de 1000 klanten over het VOIP platvorm van Davo Communications (Davo Call Services). Het afgelopen jaar is er geïnvesteerd in opleidingen voor onze trouwe medewerkers en het optimaliseren van onze interne werking. We zijn dan nog nooit zo klaar geweest om elke dag nieuwe bedrijven over VOIP te laten bellen. Bedrijven besparen daardoor 50 tot 70% op hun telefonie abonnementskosten.

Davo Communications verwacht in 2019 een groei in het klantenbestand tot 1500 bedrijven, waarvan er tot 1000 hun telefonie over internet zal laten verlopen.

"Dankzij welk bedrijf kunnen er 462 bedrijven bellen over het internet"

Ontdek de quiz op: www.vokaquiz.be Er zijn trouwens mooie prijzen te winnen.

Volg de quiz ook op sociale media via #VokaQuiz