News

Sophos Security SOS Week

Go back

Sophos biedt u dé manier aan om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends in cycbersecurity. Dagelijkse podcast van 40 minuten, ideaal tijdens de lunchbreak!

‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

SophosDe week waar we allemaal op hebben gewacht
Calendar 13 – 16 September 2021 | 12:00 – 13:00
 

Registreer nu

 

Op veler verzoek stappen vier topbeveiligingsdeskundigen opnieuw naar de microfoon om hun expertise te delen in een reeks dagelijkse podcastinterviews van 40 minuten door Sophos’ eigen Naked Security-schrijver en Senior Technologist, Paul Ducklin.

Tijdens Security SOS Week 2021 zullen Paul en onze deskundige sprekers onderwerpen bespreken zoals malware, aanvallen via de supply chain, cyberverzekering en verdedigingsstrategieën van cyberbeveiligingsbedrijven.


Sophos

Onze deskundige sprekers


Sophos
Paul Ducklin
Senior Technologist, Sophos


Onze gastheer voor Security SOS Week 2021! Paul heeft zich de laatste tijd toegelegd op het schrijven voor Sophos’ bekroonde website Naked Security. Als auteur van veel van de Naked Security-artikelen legt hij technische kwesties in eenvoudige taal uit en heeft hij wereldwijd een reputatie als deskundige opgebouwd.


Sophos
Fraser Howard
Threat Research Director, Sophos


Fraser’s recente focus bij Sophos ligt op het ontwikkelen van onze gedragsbeschermingscapaciteiten die het ontleden van aanvallen en het bedenken van detectiestrategieën omvatten. In zijn sessie zal Fraser het hebben over de laatste trends in malware.


Sophos
Chester Wisniewski
Principal Research Scientist, Sophos


Chester is gespecialiseerd in de analyse van gegevens over aanvallen om een beter inzicht te krijgen in alle aspecten van cyberveiligheid. In zijn sessie zal Chester nader ingaan op de vraag hoe bescherming kan worden geboden tegen aanvallen via de supply chain.


Dr Jason R.C. Nurse
Dr Jason R.C. Nurse
Associate Professor (SL) in Cybersecurity, University of Kent


Jason’s onderzoek en expertise concentreren zich op het onderzoeken van interdisciplinaire benaderingen om cybersecurity te verbeteren en te behouden. In zijn sessie zal Jason het hebben over de impact van cyberverzekeringen op de cybercriminaliteit.


Sophos
Michelle Farenci
Information Security Engineer, Sophos


Michelle is gespecialiseerd in informatiebeveiliging en is met name gepassioneerd over het snijvlak van datalogs en menselijk gedrag. Michelle zal bespreken hoe meer samenwerking tussen “red” en “blue teams” cybersecurity kan verbeteren.