News

Project: Albert Heijn

Go back

Albert Heijn kent een enorme groei in Vlaanderen. De Nederlandse supermarktketen opent de ene vestiging na de andere en verovert stilaan het volledige Vlaamse grondgebied. DAVO Group is trots om deel te mogen uitmaken van deze realisaties. Ondertussen hebben we al een 20-tal winkels van Albert Heijn voorzien van onze oplossingen.

Totaalpakket

Voor dergelijke winkels regelen we het totaalpakket van telefonie, VoIP, switching, Wi-Fi en intercom koppeling.

  • Voor de redundantie en de koppeling met het intercom systeem voorziet DAVO Group een on-premise Unify X3R systeem met geïntegreerde VoIP-account.
  • De winkels beschikken allemaal over IP-toestellen waardoor we massaal kunnen inzetten op de VoWi-Fi met de Unify WL3 in combinatie met onze Ruckus CommScope Wireless.

“Het blauw bloed blijft stromen en dat merk je ook bij de ondernemers. Iedereen runt zijn eigen filiaal maar toch is het een hechte familie.”  Brent Van den Hove – DAVO Group

De ideale combinatie zorgt ervoor dat er zowel Wi-Fi is om over te bellen maar ook voor de bezoekende klanten in de winkel. Op die manier hebben we 2 vliegen in één klap met één en dezelfde technologie.

Het is de essentie om de ondernemer een totale ontzorgingen te bieden. Wij staan in voor alle communicatie en levering van diensten op vlak van telefonie en data. Hier hebben we met DAVO Group een nauwe samenwerking met de ondernemer, maar vooral met Albert Heijn en Ahold voor de goede oplevering.

“Door de goede werking en dienstverlening hebben we gemerkt dat onze aanpak in de smaak valt. Andere bedrijven komen spontaan naar DAVO Group toe.” 

Een nieuwe winkel is geen eindpunt

Vanaf de opening staan we met DAVO Group klaar om de ondernemer bij te staan in zijn verdere uitbouw. Meerdere filialen koppelen om de intene communicatie via de telefooncentrale optimaal te laten verlopen. Op die manier is deze gratis en een grote meerwaarde voor de klant.

Op 28 oktober opent in Malinas Mechelen een Albert Heijn XL waar we ook opnieuw onze bijdrage mochten leveren. Later hierover meer.


Vraag een demo en we bekijken samen de mogelijkheden

Bij DAVO Group staan wij in voor een uitstekend en veilig bedrijfsnetwerk. Samen met onze oplossingen voor VoIP-telefonie bieden wij u de mogelijkheid om uw dagelijkse werking te optimaliseren en gemakkelijk te laten verlopen.

Wil jij een gratis demo aanvragen voor jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag uw demo aan. Voor meer advies of informatie kan u terecht bij uw accountmanager of telefonisch via 09 245 66 45.

complex Solutions, easy Experiences