News

DAVO Group zet in op opleidingen

Go back

ESF Project #totallyDAVOted

DAVO Group: waar complexe netwerkoplossingen eenvoudig zijn. Verscheidene opleidingen worden zowel intern als door externe opleiders gegeven, zodat alle medewerkers opgeleid en getraind worden om complexe data en voice oplossingen op een eenvoudige wijze naar hun klant te kunnen vertalen. Dit project, lopende over de periode 01/06/2020 tem 31/08/2021, is vooral op volgende clusters gefocust: digitale geletterdheid, communicatie en zelfregulering.

DAVO Group diende begin 2020 een subsidie-aanvraag in bij het Europees Sociaal Fonds (ESF), oproep 473 – “Opleidingen 21ste eeuwse vaardigheden” . Het project werd goedgekeurd, wat betekent dat DAVO Group met de financiële steun van ESF het opleidingproject ‘#totallyDAVOted’ voor haar medewerkers kan organiseren.

De totale financiering van het project bedraagt 114.960€ waarvan ESF (Europees Sociaal Fonds) 32.000€ subsidieert en het Vlaams Cofinancieringsfonds 48.000 €, DAVO Group voorziet een bijdrage van 34.960€.

De toegekende subsidies zullen aangewend worden voor het geven van opleidingen die betrekking hebben op digitale vaardigheden, persoonlijkheidsvaardigheden en opleidingen die het algemeen welzijn (op het werk) van de medewerkers positief dient te ondersteunen. Wij mikken hiermee de medewerkers te empoweren en hen meer verantwoordelijkheden te kunnen geven. DAVO Group gelooft dat betrokken werknemers een positief invloed hebben op het werkgeluk, werknemerstevredenheid en bijgevolg tot een stevige en warme klantenrelatie.

#totallyDAVOted

Affiche: Project #totallyDAVOted