WiFi huren

WiFi huren

Wifi installatie huren tijdelijk

Heeft u slechts een tijdelijke WiFI oplossing nodig? Davo Group biedt u de mogelijkheid om een WiFi-installatie te huren voor een bepaalde tijd. Of dat nu gaat om een tijdelijke straalverbinding (point-to-point) verbinding tussen twee vestigingen of om uw gasten op uw bedrijfsfeest of congres van een draadloos netwerk te voorzien, of een festival,… mits een goede voorbereiding is alles mogelijk.

Tijdens uw event (of dat nu indoor of outdoor is) garanderen wij u een snel en veilig draadloos netwerk. Onze medewerkers bouwen alles snel op en leveren alles netjes af. Uw draadloze netwerk moet goed werken en voor iedereen toegankelijk zijn. Davo Group zorgt er voor dat u zich daarover het hoofd niet meer hoeft te breken.

Waarom WiFi op uw event niet mag ontbreken:

  • Beschouw elke bezoeker met een smartphone als uw vertegenwoordiger. Zij kunnen hun ervaringen delen op allerlei sociale fora.
  • Dit geldt ook voor de gemaakte foto’s. Door deze te delen komt uw evenement, en dus ook uw merk/product of dienst in het middelpunt te staan.
  • Naast het bovenstaande is het ook voor sponsoren een extra adverteer mogelijkheid. Laat hen adverteren op uw “startpagina” waarop de bezoekers eerst de algemene voorwaarden dienen te aanvaarden.

Na uw event krijgt u een overzicht van het aantal gebruikers, welke mobiele devices ingelogd waren, de gebruikte bandbreedte,…). Een totaal rapportage waar u heel wat belangrijke gegevens kan halen.

Contacteer ons om alle mogelijkheden te overlopen.