Telefonie

VOIP

bellen over internet VOIP Advies WiFi Access Point Arrays

Bellen over internet – VoIP

Bellen over internet via Davo Call Services kan u tot 50 % besparen op uw gesprekskosten en tot 70 % op abonnementskosten. Doordat u via het internet belt kan het aantal dure ISDN-lijnen tot een minimum teruggeschroefd worden, waardoor u bovenop de goedkope beltarieven nog eens 39 euro/maand/ISDN-lijn bespaart.

Hoe is dit mogelijk? ISDN en VoIP zijn zeer verschillend: ISDN is een infrastructuur (de fysieke koperdraad naar uw woning/pand) en een dienst (het kunnen bellen). Voice-over-IP is alleen de dienst; de infrastructuur heeft u reeds, nl. uw bestaande internetverbinding. Dit verschil in techniek is een verklaring voor de kostenbesparing.

Bovenstaande tarieven werden vergeleken met een traditionele Belgische telecomoperator. Een volledig tarievenlijst en landenoverzicht kan u via onderstaande link raadplegen.

Tarieven Davo CS

VoIP? Één van de belangrijkste ontwikkelingen van de laatste jaren op het gebied van telecommunicatie is VoIP. Hiermee is de wirwar van ISDN lijnen verleden tijd en zijn de mogelijkheden oneindig. De verbinding wordt gevoerd over IP en u heeft geen vaste lijn meer nodig, een goede breedband internet verbinding is hierbij essentieel.

De voordelen van Voice over IP:

  • Het wordt mogelijk om meerdere vestigingen (multisite) te koppelen op basis van één telecomoplossing
  • U bent overal binnen het netwerk (of via internet) bereikbaar
  • Flexwerken en thuiswerken mét behoud van bedrijfsnummer/functionaliteiten
  • Besparing op het netwerk (maar één netwerk te onderhouden aanleggen)
  • Optimale inrichting van de organisatieOutlook integratie, voicemail ontvangen via Outlook
  • Mogelijkheid om IT-applicaties te koppelen met uw telefonie
  • Kostenbesparing op gesprekken en abonnementen d.m.v. telefoneren over internet (SIP)

Hybride? Bent u nog niet helemaal klaar voor 100% VoIP dan kunt u ook een koppeling maken tussen traditionele telefonie en IP. Zelfs als u een oudere telefooncentrale heeft, kunnen wij u laten bellen over VoIP om zo toch kostenbesparend te telefoneren.

Doorklik telefooncentrale 200 Doorklik toestellen 200 WIFI FIREWALL