Telefonie

Headsets

headset sennheiser

Waarom werken met een headset?

Handsfree
De headset stelt de beller in staat om “handsfree” te bellen. Hiermee zijn beide handen dus vrij om allerlei handelingen te verrichten. Zoals het maken van notities of het opzoeken van gegevens in de computer.

Sennheiser heeft diverse modellen headsets, zodat er voor iedere werkplek wel een geschikte is. Eenzijdig, of tweezijdig, draadgebonden of draadloos, eenvoudig in gebruik en ultiem in geluidsweergave.

Efficiënter werken
Met beide handen en het hoofd vrij, is men vrijer in de bewegingen. Dus kunnen meerdere zaken tegelijkertijd worden uitgevoerd. Hiermee wordt meer werk in minder tijd gedaan.

Sennheiser headsets vallen op door hun superieure geluidskwaliteit, maximale bedieningsgemak, easy disconnect en optimale spraakverstaanbaarheid. Kenmerken die pas opvallen als ze niet goed geregeld zijn.

Ergonomie
Met een headset zit de telefoonhoorn niet langer tussen hoofd en schouder geklemd. Verkrampte spieren, verschoven nekwervels en vaste schouders komen hierdoor veel minder voor.

Sennheiser headsets zijn volledig aan te passen aan de wensen van de individuele gebruiker. Daarnaast is het uitgekiende design zo ontworpen dat deze optimaal past binnen de eisen en wensen van de ergonomie.

Mobiliteit
Met een headset is de gebruiker mobieler. Zeker als deze gebruik maakt van een draadloze headset, kunnen tijdens een telefoongesprek zaken uit een kast worden gepakt, stukken erbij gehaald worden of kan even naar een rustige omgeving worden gelopen.

Sennheiser heeft headsets waarmee men tot 180 meter van het basisstation gewoon bereikbaar is. Even van de plak af is dus niet meer van toepassing.