Support

Davo Communications

Davo Communications is een (telecommunicatie) bedrijf met persoonlijkheid, een bedrijf met poer, ontstaan uit een onweerstaanbare drive van Kenneth Remue (voormalig service engineer bij Siemens Enterprise Communications) om uit te groeien tot de beste van de markt.

We werken mét jou, niet voor jou.

Wij zijn de experts. Dat is waar. Maar elke KMO heeft zijn eigen communicatiestructuur, daarom horen we graag hoe u alles ziet. Vanaf het eerste verkoopgesprek betrekken wij u bij het hele proces  en verwerken na elke fase uw feedback. Duidelijke communicatie kan er alleen maar voor zorgen dat aan het einde van de rit elke partij 100% tevreden is.

De cijfers spreken voor zich.

Klanten davo communications  Omzet davo communicationsMedewerkers davo communications

Davo Communications  draait volop door onze flexibele en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in hun eigen specialisatie. Iedereen is enthousiast en dat is aanstekelijk. Met de juiste persoon op de juiste plek en wederzijdse betrokkenheid tussen het bedrijf en de medewerkers, komt iedereen tot zijn recht. Geen overbodige managementlagen en geen bureaucratie bij ons! Tevreden medewerkers die hard werken en met z’n allen een fantastisch product en service weten neer te zetten. Dat is de kracht van ons team. Samen sterk!

En hoe goed het ook gaat, we blijven open en leergierig om Davo Communications steeds weer naar een hoger niveau te tillen.