IT & Netwerk

WIFI

wifi ruckus

Slimme acces points

De meeste traditionele WIFI antennes zijn omnidirectioneel, waar bij de acces points hun signaal naar alle richtingen verzenden oftewel directioneel. Daarbij stuurt de acces point maar naar één richting een signaal uit.

De Ruckus acces points zijn ontwikkeld met de Beamflex technologie en daardoor veel flexibeler in gebruik. Zo kunnen we de acces points in verschillende patronen opstellen zodat deze slimme antennes het juiste pad uitzoeken naar de mogelijke gebruikers. De AP’s zenden niet zo maar in het wilde weg maar gaan gericht te werk.

Dankzij deze technologie wordt zowel de doorvoersnelheden, het bereik en netwerkcapaciteit gemaximaliseerd.

Smartmesh WIFI networking

Dankzij een gerichte antennetechniek, geavanceerde RF-routing gecombineerd met een gecentraliseerd beheer kunt u tegen lagere kosten een WLAN netwerk realiseren. Met deze Smartmesh aanpak krijgt u een eenvoudiger RP planning en hoeft u geen kostbare backhau kabel aan te schaffen. Dit komt omdat het niet langer noodzakelijk is om een ethernetbedrading te voorzien om de individuele accep points met elkaar te verbinden.

Seamless voice mobility

Seamless Voice Mobility maakt het mogelijk om wireless LAN tunneling voor Voice over WIFI en 802.1X fast roaming te bieden. Gezien de gevoeligheid van voice apparaten is een een betrouwbare en niet wegvallende verbinding essentieel. De Seamless voice mobilityzorgt door zijn Layer 3 tunneling en key chaching technieken dat er steeds een betrouwbare verbinding wordt gecreëerd.

Deze zorgt er tevens voor dat de verbinding niet verloren gaat wanneer de gebruikers zich door de locatie heen bewegen.

Wat kan Davo Group voor u betekenen in het oplossen van wireless-problemen?

Davo Communications heeft ruime ervaring met wireless-projecten in nieuwbouw, renovatiebouw en uitbreiding van bestaande omgevingen. Zo leggen we complete draadloze bedrijfsnetwerken aan maar bieden we ook industriële Wifi oplossingen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.