IT & Netwerk

IT & Netwerk

wifi op school

Alles op het gebied van Wireless, VoIP, Security en Networking! Wij zijn actief op het gebied van remote beheer en netwerkservices. Onze doelstelling is ervoor te zorgen dat automatisering optimaal ondersteuning biedt aan de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers en daardoor positief bijdraagt aan het bedrijfsresultaat en efficiency. Op IT vlak zijn onze kernactiviteiten onder te verdelen in consultancy, dienstverlening en het leveren van totaaloplossingen voor organisaties.

Totaalvoorziening, hardware, software en serviceverlening

Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en beheren van bedrijfsnetwerken en kunnen u zowel alle hardware en software als service leveren op ICT-gebied. Bij de te leveren hardware kan onder andere gedacht worden aan actieve componenten als servers, routers, switches, noodstroomvoorzieningen en dergelijke. Wij kunnen samen met u een efficiënt netwerk opzetten toegespitst op uw behoeften. Inrichting en beheer van informatiesystemen is ons op het lijf geschreven.

Maatwerkadvies

Onze werkwijze kenmerkt zich door een projectmatige en praktische aanpak. Wij bieden ondersteuning in het hele automatiseringstraject: van advies en ontwerp tot implementatie en beheer. Dat resulteert steeds in functionele automatiseringsoplossingen op basis van bewezen techniek. Met onze professionele service- en supportafdeling behandelen wij al uw vraagstukken en werken wij altijd probleemoplossend om daarmee maximale klanttevredenheid na te streven.

Davo Group werkt intensief om onze klanten een totaaloplossing te kunnen bieden met één enkel aanspreekpunt. Wij kunnen samen met u een zo efficiënt mogelijk netwerk opzetten, toegespitst op uw specifieke behoeften.