Application control

Application control

Het digitale landschap is de laatste vijf jaar fors veranderd. Voor de IT-verantwoordelijke wordt door het stijgend aantal devices binnen het draadloos bedrijfsnetwerk moeilijker en moeilijker om de controle te behouden op wat er gaande is in het Wild Wild West van de BYOD.

Bedrijfsgegevens dienen veilig bewaard te worden, maar tegelijkertijd moet het draadloos netwerk gebruiksvriendelijk blijven.

Met Application Control van Xirrus kan u uw draadloos netwerk monitoren en heeft u de volledige controle van welk device toegang kan krijgen en in welke mate.

Enkele voorbeelden:

  • De toegang voor Iphone 6 voorlopig blokkeren totdat deze smartphone volledig op punt staat.
  • Applicaties die veel bandbreedte vragen, kunnen geblokkeerd worden. De gast kan perfect op facebook maar kan bijvoorbeeld geen filmpjes bekijken.
  • Geen geweld, seks, porno, gokwebsites en ander onheil op uw netwerk. Met Application Control kan u alle ongewenste inhoud, en de vaak bijhorende gevaren, perfect afschermen.

Station Traffic bu Application

Heeft u een Xirrus WiFi netwerk en wilt u daar meer controle over? Probeer dan de 30-dagen testversie GRATIS. U kan deze via onze contactpagina aanvragen.